İstanbul Acil Diş Hastanesi | 0533 582 82 79 | Nöbetçi Diş Hekimi İstanbul

İstanbul Acil Diş Hastanesi & 24 Saat Açık Dişçi
İletişim GSM Telefon: 0533 582 82 79 Tel: 0212 283 59 47

Anadolu Yakası & Avrupa Yakası Gece Diş Hekimleri

Hiç ummadığınız bir zamanda ve acil müdahale gerektiren durumlar ya da ertelenen diş tedavileri gibi durumlar ise sizi gece uykunuzdan edebilir. Böyle durumlar başınıza gelirse hemen 1 tane açık olan dişçi bulmanız gerekir. Acil diş hastanesi olarak pek çok diş tedavi hizmetini bir arada sunuyoruz.

-) Bayram ve tatil günlerinde açık diş terapisi,
-) İstanbul 24 saat açık dişçi hastanesi dolgusu tedavisi yenileme hizmeti
-) Gece açık diş tedavisi protez tamiri,
-) Nöbetçi diş hekimi kliniği ile ağrısız diş çekimi,
-) Cumartesi ve pazar günü açık diş hastanesi kanal tedavisi vs. var.
-) Acil dişçi telefon numarası için sekreteri arayabilirsiniz.
-) 7/24 saat açık İstanbul çocuk diş doktoru ve dolgusu uygulaması!
Personellerimize ait bulguların gece açık olması sebebiyle yapılmasıdır.

Dişlerimiz bir defa bozulduğunda sağlığa kavuşmak büyük zaman ve zahmet gerektiren durumlardan 1 tanesidir. Acilen müdahale edilmesi gereken dişlerinizin ağrısını sabaha kadar çekmek size büyük zulmü olabilir. Bu ve buna benzer durumlarda gece hizmeti veren profesyonel ve deneyimli diş hekimlerimiz ile hizmetinizdeyiz. Telefon numaralarımızı her ihtimale karşı bir yere not almanızda fayda olacağını düşünüyorum.

Acil diş hastanesi, İstanbul açık dişçi olarak faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Çenemizdeki berbat hale gelen çürümüş ve kokuşmuş dişlerimizin koruyucuları ve iyileşme yolunda ki en büyük yardımcılarımız olan hekimlerin hayatımızdaki yeri tartışılmaz. Çocukluk ve ergenlik döneminden orta yaş ve yaşlılık dönemlerine kadar değişkenlik gösteren koruma yöntemleri hekiminizin ışığında uygulanmalıdır. Dişçilerin yapmış olduğu işlemler oldukça zordur.

İstanbul Acil Diş Hastanesi Açık Dişçi

Diş ağrısı yaşadığınız zaman direkt olarak dişçiye gittiğiniz zaman sizlere tedavi uygulanır. Diş ağrısı her insanın çekmiş olduğu bir ağrıdır. Genellikle sağlıksız şeylerin yenmesi sonucunda diş çürümesi ve diş kırılması meydana gelir. Bu gibi durumlar da iyi bir şekilde hizmet veren dişçiler size yardımcı olacaktır. Bu nedenle diş ağrısı yaşadığınız zaman çok fazla beklemeden mutlaka doktora görünmek gerekir. Böylelikle diş tedaviniz de kısa süre içerisinde yapılmış olur ve herhangi bir ağrı yaşamadan çözüm bulunmuş olur.

Ancak bazı durumlar da kanal tedavisi de uygulanır. Genellikle bu gibi durumlar da dişler de ciddi anlamda bir sorun oluştuğu zaman kanal tedavi uygulaması yapılır. Genellikle kanal tedavi yöntemi yapılacağı zaman bu durum biraz daha zaman alabilir. Haydi şimdi ara ve kampanyalarımızdan haberdar ol. Çünkü giden dost geri gelmeyeceği gibi, giden dişlerde zor geri gelir.

İstanbul acil diş hastanesi randevu işlemleri için iletişime geçebilirsiniz.

Gelelim Tarihçemize;

Modern Türkçede şehir için en yaygın kullanılan ad İstanbul (Türkçe telaffuz: [isˈtanbuɫ] ve halk arasında bazen [ɯsˈtambuɫ]) olmaktadır. Bu adın “eis tin polin” (Yunanca: εις την πόλιν) tamlamasından geldiği sanılmaktadır. Bu tamlama, o dönem Yunancasında “şehirde”, “şehrin içinde”, “şehir içi” gibi anlamlara gelmekteydi. Ayrıca halk dilinde “n” ünsüzüne bitişen “p” sesi “b” sesine dönüşüyordu. Bu bağlamda İstanbul adının kökeni pek çok kaynakta bu tamlamayla ilişkilendirilmektedir.

MS 2. yüzyıldan kalma Ermeni kaynaklarında da Istanbol ya da Istınbol biçiminde anılan şehir adının, Türkçeye bu şekilde girmiş olması olasıdır. İstanbul, Osmanlı döneminde resmi belgelere girdi ve sıkça kullanıldı. Şehrin bu isminin Türkçede en eski kullanımı 1360 yılına tarihlenen Dânişmendnâme eserinde görülür. Osmanlı tarih yazıcılığının ilk dönemlerinde üretilmiş anonim bir gazavatnâme olan Gazavât-ı Sultan Murad adlı eserde şehir İstanbul adı altında ele almıştır.

İstanbul’a çağlar boyunca değişik adlar verilmiştir. Plinius’un aktarımına göre şehri bilinen en eski adı Ligos (Grekçe: Λύγκος) olmakla birlikte bu konuda detaylı bilgi yoktur. Sonraları şehir Bizantion (Yunanca: Βυζάντιον) adını almıştır. MÖ 667’de Antik Yunanistan’daki Megara şehir devletinden gelen Dor asıllı Yunan yerleşimciler bugünkü İstanbul üzerinde bir koloni kurdu ve yeni koloniye kralları Byzas veya Byzantas’ın (Yunanca: Βύζας veya Βύζαντας) şerefine Byzantion adını verdiler.

Byzantium, orijinal adı Byzantion olan antik kentin adının 1. yüzyılda, kenti Romalılar ele geçirince, onlar tarafından Latinceleştirilmiş hâlidir. Ancak 337 yılında İmparator I. Konstantin’in ölümüyle kentin adı, onun şerefine “Konstantin’in kenti” anlamına gelen Konstantinopolis’e (Yunanca: Κωνσταντινούπολις, Kōnstantinoúpolis, Latinceleştirilmiş: Constantinopolis) çevrildi. Konstantinopolis, Bizans İmparatorluğu boyunca kentin resmi adı olarak kaldı. Ama Konstantinopolis, kentin yerlileri tarafından sadece Yunanca “kent” anlamına gelen (Πόλις, Polis) olarak anılırdı. 1453 yılında Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmet önderliğinde Osmanlı İmparatorluğu tarafından fethinden sonra bile, Konstantinopolis, Batı’da kullanılan en yaygın ad olarak kaldı. İstanbul adı, ancak 1928’de Latin harflerine geçilmesi sonrası Batı dillerinde Konstantinopolis’in yerini almaya başladı.

Tarihte şehir için kullanılan adlar içinde İslambol, dar kullanım alanına sahip olsa da kayıtlarda görülen adlardandır. İstanbul isminin kökeninin İslam ve bol ekine dayandırılması halk etimolojisi örneklerinden biridir ve etimolojik açıdan doğru değildir.